Subcontractista de muntatge de circuits impresos

Autel Sistems

La nostra activitat principal està centrada en la fabricació i muntatge de tot tipus de circuits impresos

Subcontratista de montaje de circuitos impresosLi donem la benvinguda a la pàgina web d’Autel Sistems i el convidem a conèixer l’àmplia gamma de productes i serveis professionals que posem a la seva disposició. La nostra empresa va néixer arran de l’experiència dels fundadors en el sector de la distribució de components electrònics. Alguns dels nostres directius tenien un extens bagatge en la producció industrial, la qual cosa ha facilitat la implantació i l’èxit dels serveis que oferim.

Ens hem anat transformant per complir amb les seves expectatives

D’ençà que vam començar la nostra activitat fa alguns anys, hem mantingut una línia de progrés i transformació constant, que ens ha permès aconseguir amb èxit tots els objectius que ens hem marcat i cobrir les necessitats que demanden els clients d’electrònica professional i industrial.

Som conscients que els nostres clients són cada vegada més exigents i sol·liciten coses noves i alternatives eficaces als sistemes que ja tenen. Per aquesta raó la nostra subcontractista de muntatge de circuits impresos manté a un personal qualificat i especialitzat, que ofereix una excel·lent atenció tant als clients com a proveïdors i busca noves marques de components que oferir.

Quasi tots els clients que acudeixen a nosaltres sol·liciten confiança, transparència i professionalitat, factors que els podem oferir a Autel Sistems. Per a nosaltres és fonamental mantenir un nivell alt de qualitat, que ens permet créixer en el sector i oferir els millors serveis que puguin necessitar. Si desitja que li facilitem més informació al respecte o que li proporcionem un pressupost sense compromís, posi’s en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels mitjans publicats en aquesta pàgina web.

SERVEIS QUE OFERIM:

Disseny i enginyeria electrònica
Producció integral
Gestió de compra de materials
Prototips, verificació i creació de documentació
Logística del producte finalitzat

 

Instal·lacions

AUTEL SISTEMS

OFICINES

  C/ Colón, 451 C-41 - Polígono Industrial Santa Margarita II,
Terrassa, 08223, (Barcelona)

  93 510 55 10

AUTEL SISTEMS
AUTEL SISTEMS
AUTEL SISTEMS