Muntador d’electrònica

Estratègia de la nostra empresa especialitzada en el muntatge de components electrònics

Montador de electrónicaA Autel Sistems estem especialitzats en el muntatge de components elèctrics. En realitat som subcontractistes del muntatge de circuits impresos, la qual cosa vol dir que oferim serveis integrals especialitzats en la fabricació del producte final, des de la seva creació i desenvolupament fins a la seva logística o aftermarket, passant per tots els processos intermedis.

En què consisteix la nostra estratègia?

La nostra estratègia implica consolidar-nos en el sector industrial i professional, amb volums de producció mitjans. Per a nosaltres el més important és, sens dubte, la qualitat, la flexibilitat, el servei i la professionalitat. En aquest sentit, es pot dir que tenim una destacada presencia en pràcticament tot el sector industrial, destacant la nostra presencia en automoció, elevació, energia i regulació, electromedicina, electrònica industrial i professional i la producció de línia blanca.

Per aconseguir aquests objectius de forma eficient i exitosa comptem amb una plantilla de professionals amb una dilatada carrera professional en el sector. A més, els materials que utilitzem per a l’elaboració dels nostres productes són seleccionats exclusivament per al client (treballem amb les marques més reconegudes a escala internacional).

Demani’ns més informació ara mateix sense compromís

 

AUTEL SISTEMS

OFICINES

  C/ Colón, 451 C-41 - Polígono Industrial Santa Margarita II,
Terrassa, 08223, (Barcelona)

  93 510 55 10

AUTEL SISTEMS
AUTEL SISTEMS
AUTEL SISTEMS