Fabricant d’electrònica

Responsabilitat social de la nostra companyia fabricant de productes d’electrònica

Fabricant d’electrònicaLa principal premissa que tenim a la nostra empresa fabricant d’electrònica no és una altra que la confiança amb els clients, la transparència i la professionalitat de tots els nostres departaments. A Autel Sistems treballem cada dia per aconseguir que totes les persones que sol·liciten els nostres serveis estiguin satisfets amb uns productes que els donin la plena seguretat d’un correcte funcionament.

L’oferim una excel·lent atenció al client

Cuidem molt l’atenció al client, per la qual cosa des del primer moment que es posi en contacte amb nosaltres, l’assistirem personalment. Pot fer-nos totes les preguntes que vulgui o plantejar-nos els dubtes que tingui, que sempre obtindrà una resposta per la nostra part. Volem que comptin amb nosaltres sempre que ho necessitin, de manera que Autel Sistems es converteixi en un tentacle més de la seva pròpia empresa.

Gens del que fem a la nostra empresa fabricant d’electrònica seria possible sense l’equip humà amb el qual comptem, compost per 32 treballadors interns i 4 externs. Es tracta de persones amb una llarga formació i trajectòria laboral a l’esquena, que es mantenen al dia respecte a productes, sistemes i procediment es refereix.

RESPONSABILITAT SOCIAL D’AUTEL SISTEMS

Som una empresa especialitzada en:

Assessorament en disseny i industrialització
Logística i aprovisionament de components
Muntatge SMD
Muntatge manual
Inspecció i testeo
Tropicalització
Aftermarket

 

AUTEL SISTEMS

OFICINES

  C/ Colón, 451 C-41 - Polígono Industrial Santa Margarita II,
Terrassa, 08223, (Barcelona)

  93 510 55 10

AUTEL SISTEMS
AUTEL SISTEMS
AUTEL SISTEMS