Corporatiu

Autel Sistems

Subcontractista de muntatge de circuits impresos

Quasi tots els clients que acudeixen a nosaltres sol·liciten confiança, transparència i professionalitat, factors que els podem oferir a Autel Sistems. Per a nosaltres és fonamental mantenir un nivell alt de qualitat, que ens permet créixer en el sector i oferir els millors serveis que puguin necessitar. Si desitja que li facilitem més informació al respecte o que li proporcionem un pressupost sense compromís, posi’s en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels mitjans publicats en aquesta pàgina web.

 

Montador de electrónica

Muntador d’electrònica

A Autel Sistems estem especialitzats en el muntatge de components elèctrics. En realitat som subcontractistes del muntatge de circuits impresos, la qual cosa vol dir que oferim serveis integrals especialitzats en la fabricació del producte final, des de la seva creació i desenvolupament fins a la seva logística o aftermarket, passant per tots els processos intermedis.

 

Fabricante de electrónica

Fabricant d’electrònica

La principal premissa que tenim a la nostra empresa fabricant d’electrònica no és una altra que la confiança amb els clients, la transparència i la professionalitat de tots els nostres departaments. A Autel Sistems treballem cada dia per aconseguir que totes les persones que sol·liciten els nostres serveis estiguin satisfets amb uns productes que els donin la plena seguretat d’un correcte funcionament.

 

AUTEL SISTEMS

OFICINES

  C/ Colón, 451 C-41 - Polígono Industrial Santa Margarita II,
Terrassa, 08223, (Barcelona)

  93 510 55 10

AUTEL SISTEMS
AUTEL SISTEMS
AUTEL SISTEMS